PRIJAVA na nogometni campus 2021


PRIJAVLJAM

 

 

 

PRIJAVLJAMTERMIN: od 7. do 10. dec. 2017
Rok za prijavo: do 30. nov. 2017 oz. do zapolnitve prostih mest

Otroka
Kontakti
Nogometni podatki
Izjava starša/skrbnika

Otroku dovoljujem udeležbo na nogometnem campusu pod strokovnim vodstvom Branka Zupana in soglašam z uporabo svojih in otrokovih osebnih podatkov za potrebe organizacije dogodka. Dovoljujem uporabo otrokovih fotografij posnetih med aktivnostmi campusa za interne potrebe akademije »As v nogah« na spletni strani www.nogometas.si in www.asvnogah.si.

V primeru poškodbe prej navedenega otroka pri udejstvovanju v programu nogometnega campusa - nogometne akademije Branka Zupana, se odpovedujem vsakršnim  tožbam zoper organizatorja.

Seznanjen/a sem s Splošnimi pogoji poslovanja  in Politiko zasebnosti  podjetja Zupy Sport, Zupan Branko s.p.

Otroku dovoljujem udeležbo na zimskem nogometnem campusu pod strokovnim vodstvom Branka Zupana - s spremljajočim programom v navedenem terminu in soglašam z uporabo otrokovih osebnih podatkov za potrebe organizacije dogodka. Dovoljujem uporabo otrokovih fotografij posnetih med aktivnostmi campusa za interne potrebe akademije »As v nogah« na spletni strani www.nogometas.siin www.asvnogah.si.

V primeru poškodbe prej navedenega otroka pri udejstvovanju v programu zimskega nogometnega campusa - nogometne akademije Branka Zupana, se odpovedujem vsakršnim  tožbam zoper organizatorja.

Powered by BreezingForms