Vabljeni na naša tradicionalna kampa za igralce in vratarje!

Nogometaši boste deležni ekskluzivnih, izpopolnjenih in razvojno usmerjenih vaj, ki jih pripravlja Branko Zupan. Letos naše kampe nadgrajujemo s sočasnim usposabljanjem za trenerje mladih kategorij - tako igralcev kot vratarjev. K sodelovanju vabimo vse, ki vas zanima strokovno delo z mladimi in prenos znanja v prakso.

POSTANI NOGOMETNI AS!

ZMAGUJ V DVOBOJIH Z NAVDIHUJOČO TEHNIKO

5-DNEVNI KAMP od 27. junija do 1. julija 2021 na Rogli

za mlade nogometaše/ice od 10. do 16. leta

več


ZAKLENI VRATA!

Z NAJSODOBNEJŠO TEHNIKO DO NEPREMAGLJIVOSTI!

5-DNEVNI KAMP od 2. do 6. julija 2021 na Rogli

za mlade vratarje/ke od 10. do 18. leta

več

Ukvarjamo se z RAZISKOVANJEM, IZOBRAŽEVANJEM in INOVACIJAMI na področju USTVARJALNOSTI v nogometni igri.

Inštitut svoje izsledke in znanja ponuja vsej zainteresirani strokovni javnosti (Nogometni zvezi Slovenije - NZS ter drugim nogometnim zvezam po svetu, nogometnim klubom pri nas in v tujini, znanstveno-raziskovalnim institucijam pri nas in v svetu (kineziološkim inštitutom, raziskovalnim inštitutom, ki delujejo v okviru univerz pri nas in po svetu, fakultetam za šport….), nogometnim trenerjem, nogometašem profesionalcem, staršem mladih nogometašev in drugim zainteresiranim uporabnikom.

VIZIJA inštituta je uvajanje celostnega, naravnega pristopa v pripravi nogometaša – s ciljem spodbujanja nogometaševe lastne izraznosti, navdiha in ustvarjalnosti v nogometni igri.

Spoznanja in izsledke svojih raziskav inštitut udejanja preko lastne nogometne akademije AS V NOGAH, vseh vrst izobraževanj ter inovacij.