PRIJAVA na nogometni campus


Postani nogometni AS!

mednarodne nogometne akademije Branka Zupana

V Piranu in Strunjanu od 6. do 9. decembra 2018 


 

PRIJAVLJAM

 

 

 

PRIJAVLJAMTERMIN: od 7. do 10. dec. 2017
Rok za prijavo: do 30. nov. 2017 oz. do zapolnitve prostih mest

Otroka
Kontakti
Nogometni podatki
Izjava starša/skrbnika

Otroku dovoljujem udeležbo na nogometnem campusu pod strokovnim vodstvom Branka Zupana in soglašam z uporabo svojih in otrokovih osebnih podatkov za potrebe organizacije dogodka. Dovoljujem uporabo otrokovih fotografij posnetih med aktivnostmi campusa za interne potrebe akademije »As v nogah« na spletni strani www.nogometas.si in www.asvnogah.si.

V primeru poškodbe prej navedenega otroka pri udejstvovanju v programu nogometnega campusa - nogometne akademije Branka Zupana, se odpovedujem vsakršnim  tožbam zoper organizatorja.

Pojasnilo organizatorja Zupy Sport, Zupan Branko, s.p.:

»Skladno z ZVOP-1 in uredbo EP o varstvu podatkov (GDPR – General Protection Data Regulation) zagotavljamo, da osebne podatke uporabljamo samo in izključno za potrebe organizacije campusa. Z njimi ravnamo skrbno in jih ne posredujemo tretjim osebam; hranimo jih samo toliko časa, dokler namen zaradi katerega smo jih potrebovali ni dosežen.«

Otroku dovoljujem udeležbo na zimskem nogometnem campusu pod strokovnim vodstvom Branka Zupana - s spremljajočim programom v navedenem terminu in soglašam z uporabo otrokovih osebnih podatkov za potrebe organizacije dogodka. Dovoljujem uporabo otrokovih fotografij posnetih med aktivnostmi campusa za interne potrebe akademije »As v nogah« na spletni strani www.nogometas.siin www.asvnogah.si.

V primeru poškodbe prej navedenega otroka pri udejstvovanju v programu zimskega nogometnega campusa - nogometne akademije Branka Zupana, se odpovedujem vsakršnim  tožbam zoper organizatorja.

Powered by BreezingForms